VÆR OPPDATERT:

Abboner på Gravplassen

Hold deg oppdatert på det som skjer innnenfor gravplassektoren. Det gjør du med et abonnement på fagbladet Gravplassen.

Publisert

Som gravplassektorens viktigste talerør og møteplass, setter Gravplassen søkelyset på det som er relevant for deg og din arbeidsplass. Med et abonnement holder du deg oppdatert på hva som skjer over det ganske land.

Fire ganger i året sendes Gravplassen ut til våre abonnenter. Fagbladets formål er å fremme god gravplasskultur, og bidra til formålstjenlige rammebetingelser for gravplasser og krematorier. Målgruppen er dere som forvalter, drifter og planlegger gravplasser.

Med reportasjer, intervju, spørsmål og svar, belyser fagbladet alle tema relevante for gravplassene. Tema som utvilsomt som også er interessante for allmennheten. Alle som ønsker det kan abonnere på bladet. Ved å tegne abonnement blir man også medlem i Norsk forening for gravplasskultur.

Abonnementet gir følgende fordeler:

  • Medlemsskap i Gravplassforeningen
  • 4 utgaver av det trykte fagbladet Gravplassen
  • Rapporter og hefter
  • Egen nettutgave med nyheter hver uke
  • Nyhetsbrev hver 14. dag
  • Gode rabatter på kurs og konferanser

Alle trenger faglig påfyll. Det gjelder også dere som jobber innenfor gravplassektoren. Vi tar gjerne i mot tips til redaksjonen, for å få vite om dine utfordringer og problemstillinger i hverdagen.

Privatpersoner som er interesserte i gravplasskultur, er også hjertelig velkommen til å tegne abonnement.

Abonnementet for Gravplassen tegnes her:

Våre nyhetsbrev har også opplevd en svært positiv utvikling siden oppstarten senhøsten 2019. Abonnenter har strømmet til og nå har vi passert 700 abonnenter, ved oppstart var vi cirka 460. Tallet på nye abonnenter øker hver uke.

Her finner du mer om våre nyhetsbrev.

Powered by Labrador CMS