Alle utstillere fikk et par minutter på scenen hver til å presentere seg og sine produkt til salen.
Alle utstillere fikk et par minutter på scenen hver til å presentere seg og sine produkt til salen.

Forventningsfulle utstillere

Selgere gleder seg til prat med potensielle kunder.

Publisert Sist oppdatert
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Ole Gunnar Fuglestad fra Norsk Naturgjødsel forteller om sine produkt til driftsleder John Henanger fra Alver kyrkjelege fellesråd.</span></span>
Ole Gunnar Fuglestad fra Norsk Naturgjødsel forteller om sine produkt til driftsleder John Henanger fra Alver kyrkjelege fellesråd.

Årets fagdager i Sandefjord og Larvik, samler rundt 150 deltakere fra Trondheim i nord, til Kristiansand i sør. I tillegg strømmer et 30-talls personer foredragene fra egen arbeidsplass.

Naturlig å delta

Blant vrimmelen av kirkeverger, driftsledere og gravplassarbeidere, står utstillere fra 11 bedrifter. De velger Gravplassforeningens fagdager for å møte kunder fra forvaltninger rundt om i landet.

– Jeg er her for å treffe nye kunder og vise fram vårt produkt. Naturgjødsel er in i tida, og jeg merker stigende interesse når jeg prater med folk om dette, sier Ole Gunnar Fuglestad fra Norsk Naturgjødsel på Klepp.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Per Christian Anderssen fra Skiltspesialisten har plaketter til navna minnelunder. </span></span>
Per Christian Anderssen fra Skiltspesialisten har plaketter til navna minnelunder.

Fuglestad har dratt fra Jæren til fagdagene for første gang og er spent på responsen.

Også Skiltspesialisten, som holder til i Kristiansand, ser fram til å møte gravplassansatte.

– Vi er her for første gang etter at vi ble tipset om fagdagene. Vi vil fortelle kirkeverger og andre som jobber med gravplasser, at det finnes folk som kan levere plakettløsninger til navna minnelunder, sier Per Christian Anderssen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Knut Riksen og Eva Schafferer fra Kirkepartner, forvalter ny integrasjonsløsning mellom Public 360 og gravferdsløsningene Ecclesia og Gravlund.</span></span>
Knut Riksen og Eva Schafferer fra Kirkepartner, forvalter ny integrasjonsløsning mellom Public 360 og gravferdsløsningene Ecclesia og Gravlund.

Kirkepartner på nabostanden, er også på fagdagene for første gang. De har reist til Sandefjord fra Oslo for å fortelle om den nye integrasjonsløsningen mellom Public 360 og gravferdsløsningene Ecclesia og Gravlund.

– Jeg regner med å få mange interessenter til standen etter at vi presenterte oss fra scenen, sier Eva Schafferer fagansvarlig fra Kirkepartner.

I tillegg til disse var også følgende representert:

  • Bentzen AS
  • Euroskilt
  • Felleskjøpet AGRI SA
  • Frantzefoss Minerals AS
  • Fønix Miljø AS
  • KONWI
  • LOG
  • Makita Norway
Powered by Labrador CMS