Norges grønne fagskole tilbyr blant annet høyere yrkesfaglige utdaninger for gartnere og anleggsgartnere.
Norges grønne fagskole tilbyr blant annet høyere yrkesfaglige utdaninger for gartnere og anleggsgartnere.

Grønn videreutdanning på Ringsaker

Norges grønne fagskole – Vea har nyttige utdanningstilbud for ansatte på gravplassen.

Publisert Sist oppdatert

Norges grønne fagskole – Vea ligger landlig til ved Mjøsa, like utenfor Moelv i Ringsaker kommune. Skolen tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger for blant annet gartnere og anleggsgartnere som ønsker spesialkompetanse.

Norges grønne fagskole – Vea

Hjemmeside: www.vea-gs.no

Søknadsfrist for fagskoleutdanninger: 20. april klokka 14.00.
Søk via samordna opptak.

Studietilbud:

https://www.vea-fs.no/studietilbud-2022-2023/

Opptakskrav for høyere yrkesfaglige utdanninger:
Opptakskrav finner du her

Opplegget for videreutdanningene er fleksible. Fagene er nettbaserte, med fysiske samlinger i løpet av studieløpet der studentene møtes for noen dagers felles studiesamvær.

Flere av studieretningene med oppstart høsten 2022, er relevante for ansatte i gravplassforvaltningene. Blant annet tilbys videreutdanning innen: Grøntanleggsforvaltning, Planlegging og skjøtsel av grøntanlegg, og Skjøtsel og drift av uteområder.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">Stor og god aktivitet på Norges grønne fagskole.</span></span>
Stor og god aktivitet på Norges grønne fagskole.

Fagskoleutdanningene krever enten fag- eller svennebrev, yrkesfaglig opplæring, generell studiekompetanse eller tilsvarende realkompetanse. De ulike studieretningene har ulike opptakskrav som framgår av studietilbudets studieplan.

Dagskurs

Gjennom året arreangerer fagskolen også kortere kurs og fagdager, for de som trenger litt faglig påfyll i arbeidshverdagen. Et eksempel på det er dagskurset «Overvann - naturligvis» som arrangeres 3. mars. Her får kursdeltakerne innblikk i naturbaserte løsninger for å håndtere overvann, ikke minst i form av styrtregn.

Powered by Labrador CMS