Gravplassforeningen søker daglig leder

Fra magasinet
Styret i Gravplassforeningen gjør om stillingen som rådgiver til en daglig leder‑stilling.

Sekretariatet i Gravplassforeningen sendte ut epost med informasjon om stillingen fredag forrige uke, og skriver:

"Dette vil være en selvstendig stilling der du får anledning til å gjøre en forskjell i gravferdssektoren i Norge. Du vil få en sentral rolle i å utvikle foreningen, og et nært samarbeid med sentrale aktører i sektoren. Deltakelse i styrer, råd og utvalg gir et vidt kontaktnett, og din faglige kompetanse og administrative styrke vil bli et viktig bidrag til å gjøre foreningen til en aktiv aktør i omstillingen som er i gang i sektoren.

Å være redaktør for landets eneste fagblad for sektoren, fagbladet Gravplassen og bladets nettsider fagbladet-gravplassen.no, inngår som en viktig del av stillingen."

Du finner hele stillingutslysningen på finn.no

Mer informasjon om Gravplassforeningen: gravplasskultur.no

Søknadsfrist er 19. februar.

Lignende saker

Vil kåre landets beste livssynsåpne seremonirom

Gravplassforeningen har valgt livssynsåpne seremonirom som tema for prisen “årets beste”. Prisen deles ut på fagdagene 5. - 7. september i Tromsø. Frist for å melde seg på er 1. mai.

Rekordmange deltagere på krematoriefagdagene

30. nov. til 1. des. inviterte Krematorienettverket til fagdager i Trondheim. Deltagerlisten talte 89 hoder. Det er rekord for andre år på rad.

Nytt styre i Gravplassforeningen

Fagfeltet trenger en tydelig Gravplassforening som sikrer at de viktige debattene blir tatt, mener Magne Hustavenes.

Nye tider

Endelig kommer Gravplassen ut til dere alle. Som kjent gjorde styret en relativt stor endring i måten å produsere og utgi bladet på sist år. Vi benyttet også muligheten til å gjøre gjennomgående endring og fornyelse av layout og oppsett.

Møt Gravplassforeningens nye daglige leder

Hun kommer med lang erfaring fra kulturvern og interessepolitikk. Kari Anne Flaa er Gravplassforeningens nye daglige leder.

Krematoriefagdager på Gjøvik

Aldri før har så mange vært samlet til Gravplassforeningens årlige krematoriesamling. Den siste uken i november tok over åtti personer turen til Gjøvik – kommunen som huser innlandets eneste krematorium.